Logotype

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Jag är under 25 år

Efter succén med mitt rosévin utökas nu sortimentet även med "Saints & Sinners by Magnus Carlsson Sparkling Rosé”, ett torrt mousserande rosévin - perfekt för sommarens festligheter! Vinet avnjuts bäst väl kylt som aperitif, till milda ostar, asiatisk mat eller som en frisk dessert över en kula sorbet!

Följ Saints & Sinners på Instagram

Vinproducent

Weingut Strehn

Weingut Strehn står för rena, raka och individuella viner. Ett hållbart arbete i vingården med omsorg om de olika druvsorterna och de unika vingårdslägena.

Arbetet i vineriet präglas av återhållsamhet, nyfikenhet och ett kontinuerligt lärande. Det här är ett familjeföretag i ordets rätta bemärkelse. Pia, Patrick, Andy och Monika, som bidrar till verksamheten med olika kompetens, har odlingar på cirka 45 hektar med vinstockar upp till 60 år gamla i Mittelburgenland eller “Blaufränkischland” som området kallas.

Besök

Importör

Uncorked Wines

”Kvalitet och det goda hantverket”

Vår ambition är att nå ut till dig som är mat- och vinintresserad och nyfiken på att upptäcka småskaliga viner av god kvalitet.

Besök

Recept

Smaklig måltid!

Kycklingsallad med apelsin- och myntavinaigrette

Passar till Brut Rosé

RECEPT

En somrig och lättgjord sallad med fräscha smaker som Magnus ofta gör hemma. Passar alldeles ypperligt till såväl Saints & Sinners stilla som mousserande rosévin.

Gör såhär:

Grilla Halloumiosten i skivor och låt svalna något, skär sedan upp i mindre bitar. Skala gurkan dela på mitten, använd en sked för att skrapa ur kärnorna, dela sedan gurkan i mindre bitar. Skär upp kycklingen och jordgubbar i bitar.

Fördela ruccola på ett stort fat och tillsätt Halloumi, gurka, pistagenötter, jordgubbar och kyckling.

Lägg samtliga ingredienser till vinaigretten i en mixer och kör till du har en slät fin konsistens. Häll sedan vinaigretten över salladen och blanda försiktigt med en salladstång så att hela salladen är dressad och väl blandad. Vill du ha mindre vinaigrette så spara lite i en burk med lock i kylskåp, skaka väl innan du använder den igen bara.

INGREDIENSER

SALLAD

  • 1 påse späd ruccola
  • 500 g jordgubbar
  • 50 g skalade och lättrostade pistagenötter
  • ca 200 g Halloumi
  • 1  gurka
  • 250 g grillad kyckling

VINAIGRETTE

  • 1 dl Olivolja (Extra Virgin)
  • 3 msk vitvinsvinäger (rosévinsvinäger funkar också bra)
  • 2 msk flytande honung
  • 1 liten Shalottenlök (om den är för stor kan löksmaken bli väldigt dominant så börja med en halv om du är osäker)
  • 1/2 apelsin
  • 1 kruka färsk mynta
  • 1/2 tsk salt

Horeca

Intresserad av att sälja Saint & Sinners på din restaurang?

Kontakta oss för mer information och priser.